Download Full Series Manjalara TV3

03 October 2008

Kali ni aku Provided Link untuk cite Manjalara pulak sebab ade request untuk nak download cite tu. Cite ni pulak adalah dari episod 1 hingga episod 75.



Sinopsis


Merupakan drama penuh konflik, tragedi dan komedi. Di antara tawa dan airmata, kita menyaksikan kisah keazaman seorang gadis malang dalam menuntut keadilan.

Manjalara Kamarul Azlan gadis manis 18 tahun yang lahir dalam keluarga yang kaya raya, tapi tandus kasih sayang. Manja mengisi kekosongan hatinya dengan mengisi perutnya, langsung menjadikan dia “obese”.
Namun kegemukan Manja tidak pernah menjadikannya murung, malah Manja sangat ceria, penyayang dan ramah dengan sesiapa saja.

Manja telah kehilangan ayahnya sewaktu berumur 11 tahun. Setelah kematian ayahnya, Manja dipisahkan dari ibunya, Marisa, oleh ibu saudaranya yang kejam, Sahara Malique. Sahara yang cemburukan kekayaan dan kebahagiaan keluarga Manja sanggup melakukan apa saja untuk memusnahkan mereka. Dengan muslihatnya, Sahara berjaya menghantar Manja ke sekolah berasrama penuh di kawasan pedalaman, dan memutuskan hubungan Manja dengan ahli keluarganya yang lain.

Walaupun bertahun-tahun terpisah, Manja tetap optimis. Dia tahu sebaik tamat pengajiannya, dia akan dapat kembali ke pangkuan ibunya. Namun bukan itu takdirnya. Dalam perjalanan menjemput Manja, Marisa maut dalam kemalangan jalan raya. Hancur luluh hati Manja bila mendapat tahu berita kematian ibunya. Kini dia benar-benar hilang tempat bergantung.

Link untuk download


hosting dari TV3
File dalam Format flv satu episod ade 4 bahagian.

Selamat Mendownload..


UPDATE:
Link dah INVALID sila baca Cara Mendownload Cerita TV3

15 comments

  1. Aku first nak komen. sebab nak bagi tau kalau ade episod yang tak leh download bagitau mane tau ade link yang salah. Almaklum lah banyak episod mungkin tersilap

    ReplyDelete
  2. HUMANG AI BANYAK BETUI....

    ReplyDelete
  3. alah cite Manjalara pun memang panjang kan? ni lah semua episod ade 75 semua.

    ReplyDelete
  4. baru terlintas nk donlod. tengok list punyela panjang..haih xsanggup..kene tunggu next time..hehe

    ReplyDelete
  5. Alah sehari download satu episod dah la.. lagi pun kejap je download satu² file saiz tak besar. dalam 10-30MB je. format flv.

    ReplyDelete
  6. episod 57 hingga 60 xdpt donlod
    bleh repair link

    ReplyDelete
  7. link dah okay dah. problem ngan server media prima maybe dorang dah delete file tu kot. aku pun dah try banyak kali dah download ep. tu xdpt2.

    ReplyDelete
  8. sehari satu episod. kalau download suma pun bukan habes pun nak tgk dalam satu masa.. kehkeh.

    ReplyDelete
  9. banyaknya..?? bilalah nk habis klu download ni.

    ReplyDelete
  10. kalau rajin sehari pun dah abes download. hehehe

    ReplyDelete
  11. aku dah cuba download tapi tak leh la..apasal ek? ada link yang baru tak?

    ReplyDelete
  12. a'kum
    auntie x leh dl episode 41 onwards. nape yea...?

    ReplyDelete
  13. aku rasa dah kena deleted. sbb aku tgk kat tv3 diorng dah buang video manjalara smpi episode yg ada kt tv skrng

    ReplyDelete
  14. i want to watch manjalara, why it can't be downloaded? please assist?

    ReplyDelete