Download Full Series Manjalara TV3

03 October 2008

Kali ni aku Provided Link untuk cite Manjalara pulak sebab ade request untuk nak download cite tu. Cite ni pulak adalah dari episod 1 hingga episod 75.



Sinopsis


Merupakan drama penuh konflik, tragedi dan komedi. Di antara tawa dan airmata, kita menyaksikan kisah keazaman seorang gadis malang dalam menuntut keadilan.

Manjalara Kamarul Azlan gadis manis 18 tahun yang lahir dalam keluarga yang kaya raya, tapi tandus kasih sayang. Manja mengisi kekosongan hatinya dengan mengisi perutnya, langsung menjadikan dia “obese”.
Namun kegemukan Manja tidak pernah menjadikannya murung, malah Manja sangat ceria, penyayang dan ramah dengan sesiapa saja.

Manja telah kehilangan ayahnya sewaktu berumur 11 tahun. Setelah kematian ayahnya, Manja dipisahkan dari ibunya, Marisa, oleh ibu saudaranya yang kejam, Sahara Malique. Sahara yang cemburukan kekayaan dan kebahagiaan keluarga Manja sanggup melakukan apa saja untuk memusnahkan mereka. Dengan muslihatnya, Sahara berjaya menghantar Manja ke sekolah berasrama penuh di kawasan pedalaman, dan memutuskan hubungan Manja dengan ahli keluarganya yang lain.

Walaupun bertahun-tahun terpisah, Manja tetap optimis. Dia tahu sebaik tamat pengajiannya, dia akan dapat kembali ke pangkuan ibunya. Namun bukan itu takdirnya. Dalam perjalanan menjemput Manja, Marisa maut dalam kemalangan jalan raya. Hancur luluh hati Manja bila mendapat tahu berita kematian ibunya. Kini dia benar-benar hilang tempat bergantung.

Link untuk download


hosting dari TV3
File dalam Format flv satu episod ade 4 bahagian.
  • Episod 01 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 02 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 03 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 04 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 05 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 06 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 07 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 08 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 09 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 10 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 11 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 12 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 13 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 14 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 15 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 16 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 17 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 18 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 19 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 20 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 21 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 22 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 23 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 24 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 25 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 26 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 27 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 28 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 29 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 30 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 31 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 32 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 33 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 34 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 35 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 36 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 37 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 38 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 39 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 40 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 41 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 42 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 43 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 44 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 45 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 46 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 47 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 48 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 49 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 50 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 51 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 52 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 53 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 54 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 55 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 56 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 57 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 58 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 59 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 60 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 61 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 62 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 63 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 64 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 65 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 66 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 67 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 68 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 69 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 70 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 71 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 72 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 73 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 74 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]
  • Episod 75 [ Part 1 ] [ Part 2 ] [ Part 3 ] [ Part 4 ]

Selamat Mendownload..


UPDATE:
Link dah INVALID sila baca Cara Mendownload Cerita TV3

15 comments

  1. Aku first nak komen. sebab nak bagi tau kalau ade episod yang tak leh download bagitau mane tau ade link yang salah. Almaklum lah banyak episod mungkin tersilap

    ReplyDelete
  2. HUMANG AI BANYAK BETUI....

    ReplyDelete
  3. alah cite Manjalara pun memang panjang kan? ni lah semua episod ade 75 semua.

    ReplyDelete
  4. baru terlintas nk donlod. tengok list punyela panjang..haih xsanggup..kene tunggu next time..hehe

    ReplyDelete
  5. Alah sehari download satu episod dah la.. lagi pun kejap je download satu² file saiz tak besar. dalam 10-30MB je. format flv.

    ReplyDelete
  6. episod 57 hingga 60 xdpt donlod
    bleh repair link

    ReplyDelete
  7. link dah okay dah. problem ngan server media prima maybe dorang dah delete file tu kot. aku pun dah try banyak kali dah download ep. tu xdpt2.

    ReplyDelete
  8. sehari satu episod. kalau download suma pun bukan habes pun nak tgk dalam satu masa.. kehkeh.

    ReplyDelete
  9. banyaknya..?? bilalah nk habis klu download ni.

    ReplyDelete
  10. kalau rajin sehari pun dah abes download. hehehe

    ReplyDelete
  11. aku dah cuba download tapi tak leh la..apasal ek? ada link yang baru tak?

    ReplyDelete
  12. a'kum
    auntie x leh dl episode 41 onwards. nape yea...?

    ReplyDelete
  13. aku rasa dah kena deleted. sbb aku tgk kat tv3 diorng dah buang video manjalara smpi episode yg ada kt tv skrng

    ReplyDelete
  14. i want to watch manjalara, why it can't be downloaded? please assist?

    ReplyDelete