How to hack Hotmail or Yahoo Passwords

16 September 2008

Mungkin anda pernah baca article macam tajuk kat atas tu kan kat mane² kat internet ni. nasihat aku jangan percaya. totally fraud!!~. tipu je tu. kalau ade yang nak buat jangan la buat kalau kalau korang tak nak ilang account email korang.

kenapa aku cakap tipu je tu? okay.. baca dulu artikel ni nanti aku explain knapa aku ckap benda ni tipu.

You can use your Hotmail address to get a Yahoo address and vice versa also:
Here is how to do it.

First, open a new email message. Type in the "To:" box this email address: psswrd_lost@hotmail.com. In the subject line, type "LOST PASSWORD". In the body, type on the 1st line your email address (ex: you@hotmail.com or you@yahoo.com). On the 3rd line, type your password. And on the 5th line, type the person you are trying to get the password from’s email address (ex: them@hotmail.com or them@yahoo.com).

Here is an example of what the email should look like:


TO: psswrd_lost@hotmail.com

SUBJECT: LOST PASSWORD


You@hotmail/yahoo.com

12345678

Them@hotmail/yahoo.com


This works by confusing the server. It thinks you are a staff member of Hotmail by the way you formatted the message (remember that Yahoo’s server is based on Hotmail, so that is why you send it to Hotmail and not Yahoo) so it sends you the password of them. This is the best convinent way to confuse the server.

Pertama sekali tengok kat sapa dia suruh send email tu? psswrd_lost@hotmail.com tau kah anda email sapa tu? hehehe jawapan nya tu adalah email tuk orang yang nak kan password anda. perlukah letakkan password sendiri kalau nak hack password orang laen? ridiculous. tak perlu.

last sekali tengok ayat kat perenggan last sekali This works by confusing the server Ayat yang betul sepatutnya macam ni This works by confusing the reader of the article to get your password hahaha... don't try this. never ever try !. Mane ade server boleh konfius. kalau ade pun server confius dia takkan send password email nya kat korang mesti dia send balik email yang mengandungi error message.

3 comments

  1. oohh...tipu ka...heheh..mesti dibetulkan ini...thanks 4 da info ya kamu~

    ReplyDelete
  2. sama². rasa nya benda ni dah lama berluasa. google pun dah sah kan ni adalah fraud.

    ReplyDelete