Download Full Series Sindarela TV3

22 August 2008

Kepada sape² yang minat tgk cite sindarela ni kat sini aku provide link tuk download full series cite sindarela ni dari episod 1 hingga episod 26.



Drama cinta komedi ni menarik perhatian aku betul lah.. ni semua gara² aku tengok episod 1st la terus melekat..

cite ni dalam format flv. so gunakan FLV player tuk play file ni. sekarang pun dah banyak codec flv anda boleh download. aku cadangkan K-Lite Mega Codec Pack. untuk download purpose satu episod telah dibahagikan 4.



UPDATE:
Link dah INVALID sila baca Cara Mendownload Cerita TV3

6 comments

  1. Hehehe.. aku suka watak butang dlam cite neh. watak mak zoela pun mengarut jugak. hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. sial la
    asal x gitau awal2

    ReplyDelete
  3. Link dah tak valid la..satu pun tak dapat donlod..tolong...

    ReplyDelete
  4. bro, link ni mmg da xleh pki eh?

    - shEkin -

    ReplyDelete
  5. cerita dia terbaik......tapi link je tak betul

    ReplyDelete

 

Support Our Sponsor

Archives

Contact Form

Name

Email *

Message *